Waarom bij Natuursteenstunter kopen?

Staat u op het punt om een aanrechtblad, badkamerblad, vensterbank of een tafelblad aan te schaffen? Dan begrijpen wij dat dit een behoorlijk prijzige investering is. U bent waarschijnlijk aan het oriënteren en op zoek naar eenbetrouwbare leverancier die precies in uw wensen kan voorzien. Er zijn veel spelers op de markt die allemaal hetzelfde beloven maar wat is nu echt belangrijk? En…waarom bij Natuursteenstunter?

Persoonlijk contact met een vakkundig bedrijf

Wanneer u een blad kiest dan wilt u dat deze optimaal past in het design van uw huis. Daarnaast moet u er zeker van zijn dat hetgeen dat wordt geleverd perfect op maat is gemaakt. Persoonlijk contact staat centraal bij ons om u te kunnen begeleiden bij uw dure aankoop. Wij kunnen u ondersteunen bij de keuze van het juiste materiaal en kleurstelling. Daarnaast is het inmeten van uw blad altijd geheel gratis als wij de montage verzorgen. Doordat wijzelf inmeten blijft het risico dat een blad niet past altijd geheel voor ons. Veel klanten roemen ons door ons persoonlijke contact, de goede begeleiding in het maken van een keuze en onze vakkundige monteurs. De lage prijsvoor dit alles is bovendien een leuke bijkomstigheid toch?

Waarom bij Natuursteenstunter kopen? Onze werkwijze

Bij Natuursteenstunter willen we graag dat u een product kiest dat goed aansluit op uw wensen. U kunt daarom eerst wat informatie krijgen op onze website, mocht dit onduidelijk zijn of u wilt meer advies dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Ons stappenplan staat hieronder:

– Stap 1: U kunt informatie inwinnen op onze website en natuurlijk via onze concurrenten.

– Stap 2: Als u meer informatie wilt naar aanleiding van het bekijken van de website dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs om u uitleg te geven. Als u al weet wat in welke producten u interesse heeft dan kunt u natuurlijk ook direct direct een offerte aanvragen.

– Stap 3: U krijgt een eerste prijsopgave. Indien akkoord dan komen wij graag langs om de offerte te bespreken en om de juiste maten te meten.

– Stap 4: Naar aanleiding van de juiste maten stellen wij vervolgens een definitieve offerte op. Op deze offerte staan de afspraken die u met ons maakt. U hoeft bij ons geen aanbetaling te doen.

– Stap 5: Na goedkeuring van de definitieve offerte bestellen wij het product. Dit duurt ongeveer  drie tot vier weken. Wij nemen contact met u op zodra het blad binnen is en klaar staat voor uitlevering of installatie.

– Stap 6: Wij plannen een afspraak in voor de uitlevering of installatie. Vervolgens zal een van onze monteurs of bezorgers langskomen om het geheel te bezorgen of te installeren. Bij aflevering of installatie kunt u bij ons per pin of contant betalen. U loopt dus geen risico: als er iets niet goed is dan betaald u hier dus ook niet voor.

– Stap 7: Genieten maar! Na installatie kunt u gebruik maken van uw nieuwe keukenblad, badkamerblad, tafel of welk ander product u ook heeft besteld. Mochten er ooit problemen ontstaan dan kunt u tenslotte altijd contact met ons opnemen. Wij bieden standaard 2 jaar garantie!

Kwaliteit van Natuursteen tegen een betaalbare prijs

Vrijwel alle producten blijven een behoorlijke tijd in uw huis liggen en het is dan ook belangrijk dat het materiaal dat gebruikt wordt van absolute A-kwaliteit is. Wanneer u bijvoorbeeld een keukenblad wilt aanschaffen dan moet deze krasvast en vlekvrij zijn. Als u knoeit dan moet het blad niet direct verpest zijn met vlekken. Wij vannatuursteen-stunter.be beschikken over meerdere leveranciers voor alle verschillende materialen. Elke leverancier is gespecialiseerd in zijn eigen type materiaal. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit maar ook desnelste levertijd en de laagste prijs!

Beste prijs

Vroeger bestelde u een aanrechtblad, badkamerblad, vensterbank of ander blad bij de keukenleverancier of de natuursteenboer. Met de komst van het internet is de manier van zaken doen compleet veranderd. natuursteen-stunter.be is de eerste gespecialiseerde webshop op dit gebied. Daarom hebben wij al jarenlang aan de optimale werkwijze kunnen werken waarbij de kosten veel lager gehouden worden. Dit berekenen wij weer door aan u als klant. Alle bestellingen worden op maat gemaakt bij onze leverancier. Hierdoor hoeven wij geen groot magazijn of werkplaats te hebben met dure apparatuur. Daarnaast hoeven wij niet te adverteren op de kostbare traditionele manier: wij werven klanten via mond op mond reclame en zoekmachine marketing.

Dus…

Wij helpen u graag bij uw aanschaf en staan paraat om uw vragen te beantwoorden. Voor de duidelijkheid hebben wij al onze speerpunten hieronder nog even opgesomd:
– laagste prijzen van de Benelux;
– altijd A-kwaliteit rechtstreeks geleverd door verschillende leveranciers;
– korte levertijd: slechts 3 tot 4 weken!
– eigen vakkundig montageteam met meer dan 15 jaar ervaring;
– inmetingen altijd gratis als wij de montage verzorgen;
– persoonlijk contact;
– gunstige garantievoorwaarden;
– eerste webshop dus duizenden bladen ervaring!

Bent u overtuigd of hebt u nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of stuur een offerte!