Service en informatie over de montage, bezorging en ervaringen met Natuursteenstunter

Overweegt u om een aanrechttablet, badkamertablet, venstertablet of tafelblad aan te schaffen? Wij begrijpen dat dit een aanzienlijke investering is. U oriënteert zich en bent op zoek naar een betrouwbare leverancier die precies in uw wensen kan voorzien. Er zijn veel spelers op de markt die allen hetzelfde beloven, maar wat is nu echt van belang? Daar vertellen wij u graag meer over.

In dit service en informatie menu vindt u informatie over de volgende onderwerpen:

Wij hopen dat u in de bovenstaande onderwerpen antwoord vindt op uw vragen. Indien dit niet het geval is kunt u uiteraard direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Onze manier van werken

Bij Natuursteenstunter doen we er alles aan dat u een product kiest dat perfect aansluit op uw wensen. Daarom kunt u eerst informatie vinden op onze website, mocht dit onduidelijk zijn of u wenst u aanvullend advies? Neemt u dan contact met ons! Hieronder volgt ons stappenplan:

– Stap 1: U kunt informatie inwinnen op onze website en natuurlijk via onze concurrenten.

– Stap 2: Wenst u meer informatie naar aanleiding van het bekijken van onze website dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u thuis om u uitleg te geven! Als u al weet wat naar welke producten uw interesse uitgaat, dan kunt u uiteraard ook direct direct een offerte aanvragen.

– Stap 3: U krijgt een eerste prijsopgave. Indien u daarmee akkoord bent komen wij graag langs om de prijsopgave met u te bespreken en om de juiste maten te meten.

– Stap 4: Aan de hand van de juiste maten stellen wij een definitieve offerte op. Op deze offerte staan de afspraken die wij met elkaar maken. Een aanbetaling doen is niet nodig.

– Stap 5: Na uw goedkeuring van de definitieve offerte bestellen wij uw product. De levering duurt   ongeveer  drie tot vier weken. Zodra uw bestelling binnen is en klaar staat voor uitlevering of installatie nemen wij contacteren wij u direct.

– Stap 6: Wij plannen met u een afspraak in om uw bestelling te installeren of af te leveren. Vervolgens zal een van onze monteurs of bezorgers langskomen om het geheel te bezorgen of te installeren. Op dat moment kunt u bij ons per pin of cash betalen. U loopt dus geen risico: als er iets niet goed is dan betaalt u hier dus ook niet voor.

– Stap 7: Genieten maar! Na levering danwel installatie kunt u gebruik maken van uw nieuwe keukentablet, badkamertablet, tafel of welk ander product u ook heeft besteld. Mochten er onverhoopt problemen ontstaan dan horen wij dat graag. U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij bieden standaard 2 jaar garantie!

Bent u overtuigd of hebt u nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan!