Overige producten

In deze categorie staan alle overige producten die niet in het bovenstaande menu staan. Het gaat hierbij om producten die wij niet als onze ‘core-business’ beschouwen of zaken waarmee wij in de toekomst iets mee willen gaan doen. Wanneer u een suggestie heeft voor producten die Natuursteenstunter in haar assortiment zou moeten hebben dan horen wij het natuurlijk altijd graag. U kunt altijd even een mailtje of belletje plegen via onze contactgegevens. Hieronder staan een aantal producten. Mocht hetgeen dat u zoekt hier niet bij staan dan kunt u ook altijd even contact opnemen.

Afvalstukken steen en verkeerd ingemeten natuursteen materiaal

Ieder bedrijf produceert afval alleen in ons geval is ons afval vaak nog te gebruiken. Wij worden regelmatig door kunstenaars, handelaars in steen, consumenten, koks en andere klanten benaderd of wij geen afvalstukken hebben vanuit de productie. In principe blijft het zaagoverschot van het productieproces bij onze fabrieken voor recycling. Deze producten worden vermalen tot gruis en dit wordt weer als bestanddeel gebruikt voor bijvoorbeeld composiet. Dit is goed voor het milieu en hier werken wij graag aan mee.

Helaas gebeurt het zo nu en dan eens dat een blad verkeerd wordt ingemeten of dat het oude blad van een klant terug komt. Het meetwerk wordt door mensen gedaan en natuurlijk sluipt er onverhoopt wel eens een foutje in. Daarnaast komen keukenbladen soms niet door onze kwaliteitscontrole. In dit geval leveren wij altijd een nieuwe order terwijl de oude vaak in onze loods blijft staan. Dit zorgt er dus voor dat wij een breed aanbod aan afvalstukken steen hebben in allerlei groottes en materialen. Hebt u iets nodig voor een project of kunstwerk en wilt u weten of wij iets naar uw smaak hebben? Neem dan gerust contact op via ons offerte en informatieformulier. Op deze manier helpen wij elkaar: u heeft graniet, composiet, keramiek of terazzo en u helpt ons op een milieuvriendelijke manier ons afval te hergebruiken.