Op zoek naar een nieuw keukentablet? Bij Natuursteenstunter koopt u deze tegen een scherpe prijs!

Heeft u interesse in een keukentablet? Werkbladen voor in de keuken is het meest verkochte product van Natuursteen-stunter.be. We zijn fier op het feit dat wij inzake natuurstenen producten reeds bijna tien jaren op de markt zijn. Wij kopen onze producten rechtstreeks bij de fabriek in waardoor wij minder kosten maken. Dit ziet dit u als klant terug in de prijs! Evenwel hebben wij weinig personeel aangeworven of een grote, dure showroom. Het is daarom dat u bij Natuursteenstunter voor een zeer scherpe prijs een keukentablet kunt kopen!

Wij verkopen verschillende materialen geschikt als keukentablet

Bij Natuursteen-stunter.be hebt u de keuze uit verschillende soorten materialen: composiet, graniet, terrazzo (frutsteen), marmer, Dekton, Travertin en Keramiek. Ieder materiaal heeft zijn verschillende kenmerken: het ene materiaal is zeer natuurlijk en wat kwetsbaarder, het andere is juist keihard en krasvast. Ook zijn zij allen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Wij willen graag dat u een goede keuze maakt en komen daarom graag bij u langs om diverse kleurstalen en materiaalsoorten te overleggen. Wij hebben een showroom in Duiven nabij Arnhem in Nederland. Daarnaast hebben wij een kantoor in Antwerpen en vanuit hier bezoeken wij onze klanten in Belgie. Wanneer u interesse hebt in onze producten dan kunnen wij altijd bij u thuis langs komen. Beneden vindt u een samenvatting van alle materialen die Natuursteenstunter aanbiedt:

Hierboven kunt u andere steensoorten selecteren om meer informatie over te krijgen. De materiaalsoorten die wij hier presenteren zijn onze meest verkochte binnen het bedrijf. Mocht er iets niet tussen staan wat u zoekt, neem dan contact op met ons. We hebben een breed netwerk van leveranciers van vrijwel alle materialen.

graniet keramiek Terrazzo Dekton

Onze werkwijze bij de keuze van een keukentablet

Bij Natuursteenstunter willen we graag dat u een keukentablet kiest dat goed aansluit op uw wensen. U kunt daarom eerst wat informatie krijgen op onze website, mocht dit onduidelijk zijn of u wilt meer advies dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Ons stappenplan staat hieronder:

  • Stap 1: U kunt informatie inwinnen op onze website maar natuurlijk via onze concurrenten.
  • Stap 2: Als u meer informatie wilt naar aanleiding van het bekijken van de website dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs om u uitleg te geven. Als u al weet wat in welke producten u interesse heeft dan kunt u natuurlijk ook direct direct een offerte aanvragen.
  • Stap 3: U krijgt een eerste prijsopgave. Indien akkoord dan komen wij graag langs om de offerte te bespreken en om de juiste maten te meten.
  • Stap 4: Naar aanleiding van de juiste maten stellen wij vervolgens een definitieve offerte op. Op deze offerte staan de afspraken die u met ons maakt. U hoeft bij ons geen aanbetaling te doen.
  • Stap 5: Na goedkeuring van de definitieve offerte bestellen wij het product. Dit duurt ongeveer drie tot vier weken. Wij nemen contact met u op zodra het blad binnen is en klaar staat voor uitlevering of installatie.
  • Stap 6: Wij plannen een afspraak in voor de uitlevering of installatie. Vervolgens zal een van onze monteurs of bezorgers langskomen om het geheel te bezorgen of te installeren. Bij aflevering of installatie kunt u bij ons per pin of contant betalen. U loopt dus geen risico: als er iets niet goed is dan betaald u hier dus ook niet voor.
  • Stap 7: Genieten maar! Na installatie kunt u gebruik maken van uw nieuwe keukenblad, badkamerblad, tafel of welk ander product u ook heeft besteld. Mochten er ooit problemen ontstaan dan kunt u tenslotte altijd contact met ons opnemen. Wij bieden standaard 2 jaar garantie!
Meer informatie over de aanschaf van een keukentablet?

Indien u meer informatie wenst na het bekijken van deze categorie pagina over keukentabletten dan kunt u altijd contact opnemen. Vraag ook gerust een offerte aan en laat u verrassen door onze goedkope prijzen, kwaliteit en service! U kunt bij ons een keukentablet aanschaffen voor een scherpe prijs!