Bijpassend venstertabletten van composiet of graniet kopen?

Wanneer u kiest voor een fraai keukenblad of een blad in de badkamer, dan wilt u natuurlijk dat alles af is. Het is dan natuurlijk mooi als de vensterbanken ook van bijpassend composiet of graniet zijn. Bij natuursteen-stunter.be kunt u daarom ook voor losse vensterbanken terecht, of u besteld ze direct mee bij uw keukenblad. De vensterbanken kunnen  geleverd worden in graniet en composiet in vrijwel alle afmetingen. Ook wanneer u nog niet zeker weet of uw budget het toelaat kunt u ons altijd vrijblijvend een prijsopgaaf laten maken. U kunt dan bij de definitieve bestelling alsnog kijken of u de vensterbanken er wel of niet bij wilt hebben.

Eigenschappen en prijzen van granieten vensterbanken

Graniet wordt al eeuwenlang gebruikt als vensterbanken vanwege de bijzondere eigenschappen die het bezit. Graniet is een stollingsgesteente dat uit lava is ontstaan gedurende vele honderden miljoenen jaren. Het gesteente wordt gewonnen in steengroeven die u overal ter wereld kunt vinden. Hierdoor verschilt het graniet per locatie van kleur en structuur. Graniet is in alle gevallen een extreem harde steensoort die bewerkt kan worden op verschillende manieren.Graniet geeft een schitterend luxe effect in de keuken, badkamer of bij vensterbanken. Het materiaal is erg duurzaam zodat u vele jaren kunt genieten van uw vensterbanken.

Prijzen

Hieronder treft u de prijzen voor onze granieten vensterbanken. Prijzen zijn per strekkende meter tot 20 cm diepte (de prijzen zijn inclusief BTW). De afwerking aan de voorzijde (polijsten en met facet) is inclusief.

Prijsgroep        20 mm massief   
Prijsgroep 1 € 59
Prijsgroep 2 € 69
Prijsgroep 3 € 79

Eigenschappen en prijzen van composieten vensterbanken

Composiet wordt in verschillende stappen gepolijst. Hierdoor bereikt het een fraaie homogene laag met een egale kleur. Het intrekken van vloeistoffen, vetten of vocht wordt hierdoor vrijwel onmogelijk. Composiet is  hierdoor een zeerduurzaam materiaal dat krasvast en zeer onderhoudsvrij is. Na installatie van het blad hoeft u dus niets meer aan het blad te doen, in tegenstelling tot natuurstenen bladen of bladen van hout. Wanneer u dus weinig werk wilt hebben dan is het zeker aan te raden om een blad van composiet te overwegen. Uiteraard kunnen wij u helpen bij het maken van een geschikte keuze.

Prijzen

Hieronder treft u de prijzen voor onze composieten vensterbanken. Prijzen zijn per strekkende meter tot 20 cm diepte (de prijzen zijn inclusief BTW). De afwerking aan de voorzijde (polijsten en met facet) is inclusief.

Prijsgroep                12 mm massief   20 mm massief
Prijsgroep 1 € 59 € 89
Prijsgroep 2 € 69 € 99
Prijsgroep 3 t/m 5 € 79 € 109

Kleurenstellingen vensterbanken van graniet: 

Bekijk hieronder de kleuren van graniet:

Kleurenstellingen vensterbanken van composiet: 

Vraag hier direct, vrijblijvend en kosteloos een offerte aan!