Spoeltafel kopen? Ook dat kan bij ons! 

Spoeltafel kopen? U kunt deze meebestellen of los kopen bij ons. Wij hebben een groot assortiment spoeltafels van verschikkelende merken. Wanneer u overgaat tot de aanschaf van een aanrechtblad dan is wel zo handig dat u bij ons gelijk een mooie spoelbak kunt uitkiezen. Wij hebben verschillende spoelbakken in allerlei prijsklassen voor zowel de keuken als de badkamer. Naast merken als Reginox, ABK, Solid Works en Franke kunt u ook kiezen voor ons eigen merk. In dat geval bespaart u fors terwijl de kwaliteit eigenlijk hetzelfde is. Zit de juiste spoelbak er niet tussen? natuursteen-stunter.be heeft goede contacten met diverse fabrikanten. Wij kunnen altijd zorgen voor een scherpe offerte en uw favoriete spoelbak.

Ook voor tegelbakken en natuursteenbakken: alles is bestelbaar

Naast reguliere RVS spoeltafels kunnen we ook tegelbakken plaatsen. Deze worden volgens authentieke wijze met de hand in elkaar geplakt. Deze tegelbakken geven uw keuken een schitterende klassieke uitstraling. Naast tegelbakken is het ook mogelijk om een natuurstenen spoelbak te maken in hetzelfde materiaal als uw aanrecht- of badkamerblad. Deze spoelbakken worden speciaal voor u op maat gemaakt naar uw eigen wens. U kunt altijd even contact met ons opnemen over de exacte mogelijkheden die we bieden en voor een prijsopgave. Hieronder treft u ons aanbod in spoelbakken. 

Spoeltafels Reginox, ABK, Tegelbakken en maatbouw

U kunt hier beneden op de kleine plaatjes klikken om de foto van de spoelbak te vergroten.U klikt simpelweg op de spoeltafel die u mooi vind en u treft eronder welk merk en soort het is.

Spoeltafels RVS Solid Works: 

Naast spoelbakken van Reginox, ABK en Franke, hebben we ook RVS bakken van ons eigen import merk. Deze bakken hebben een zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding.