2. Bekijk hier onze kleuren composiet per kleurgroep

Hieronder treft u alle kleuren composiet aan die wij u kunnen aanbieden van onze merken: Silestone, Compac, Caesarstoneen Diresco. Wij werken hiermee met zes verschillende prijsgroepen: het kan zijn dat een veel verkochte kleur zwart goedkoper is dan een andere kleur zwart. In de indeling hieronder kunt u bekijken welke kleur zwart bij welke prijsgroep hoort. In dit geval zijn alle kleuren gerangschikt van donker naar zwart waarbij alle prijsgroepen door elkaar staan. U kunt uw keuze uit de kleuren ook per prijsgroep bekijken. Hierbij is P1 de goedkoopste prijsgroep en P6 de meest prijzige.

Hieronder treft u alle kleuren composiet gerangschikt op kleur waarbij de prijsgroepen door elkaar staan. Wilt u liever op prijsgroep zoeken? Klik dan op de tabbladen P1 (goedkoopste) t/m P6 (duurste) hierboven.

Let op: een lagere prijsgroep betekent niet dat de kwaliteit van het steen minder is: wij verkopen deze kleuren meer waardoor wij een inkoopvoordeel behalen. Dit voordeel berekenen wij door aan de klant en hierdoor kunnen wij u lage prijzen bieden!